HOE IS HET ALLEMAAL ONTSTAAN

VAN ICT NAAR WIJNIMPORTEUR EN DE LIEFDE VOOR PIEMONTE

Rob Naaijkens Greenflash Wijn Proeven Wijnproeverij De eigenaar van deze webshop ben ik, Rob, en mijn liefde voor eerlijk eten en (h)eerlijke wijnen ontstond na enkele mooie reizen door de streek Piemonte. Na diverse jaren als ICT’er (waar ik mij overigens ook nog steeds in uit kan leven….) ben ik een nieuwe passie begonnen, het importeren van Italiaanse wijnen. Via mijn passie wil ik u ook kennis laten maken met de bijzondere en lekkere wijnen uit Piemonte maar ook met andere pareltjes uit Italië. Soms maak ik een (klein) uitstapje naar andere landen omdat ik denk dat ook daar mooie wijnen vandaan komen. Italië blijft de basis.

De wijnen worden met passie gemaakt door kleine wijnmakers in de regio. Zij beschikken over fantastische lokale omstandigheden en een uitgebreide wijnkennis. Dat geeft de wijnen een unieke en exclusieve smaak. Geen massaproductie, maar een (h)eerlijk product uit een ongerepte streek.

Ik nodig u graag uit deze passie zelf te proeven. Interesse? Neem contact met mij op.

WEBSHOP

Nieuwsgierig geworden?

Greenflash Wijn heeft een assortiment Italiaanse wijnen en gratis verzending vanaf € 75,- Altijd gratis persoonlijke bezorging in Tilburg e.o.
WEBSHOP

ELKE DAG BEREIKBAAR:

ideal   MasterCard   AMEX   VISA   SEPA   Apple Pay   ING Homepay   Sofort   Blefius   Bancontact   GiroPay